Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "калории"

Новите истражувања покажале дека најдобар начин за диета и намалување на килограмите кај лицата со прекумерна тежина е со кратење на маснотиите, а не на јагленохидратите. Истражувањето е спроведено од Националниот институт за дијабетис каде 19 лица со прекумерна тежина биле подложени на два вида

Read More