Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "Jon Snow"

Љубителите на тенисот кои не гледаат Game of Thrones сигурно се прашуваат кој е Џон Сноу и каква врска има тој со турнирот, но затоа пак фановите на серијата имаат огромни причини за задоволство. Обично не би пишувале за фризурите на актерите, но ова воопшто

Read More