Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "Јелена Спенџарска"

Водителката Јелена Спенџарска од утринската контактна емисија на Канал 5 беше суспендирана откако на гледач во емисијата му рече веќе да не се јавува и да шири негативна енергија. Таа во статус на Фејбук објави долг текст во кој ја кажува својата страна на приказната,

Read More

Телевизија „Канал 5“ ја суспендира водителката Јелена Спенџарска на утринската емисија „Здраво Македонијо“, откако на социјалните медиуми, телевизијата и водителата станаа мета на критики поради нејзиното дрско однесување за време на вчерашната емисија. Во текот на емисијата еден од гледачите се пожали за својата финансиска

Read More