Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "јавен повик"

Јавна соба и Капка ги отвораат вратите за сите заинтересирани дизајнери од Македонија и регионот да земат учество на првото издание на саемот за накит и модни додатоци ‘НАКИТ 2016’. Настанот, кој ќе се одржи на 7,8 и 9 октомври 2016 во центарот за дизајн и

Read More

Тоа што требаше многу порано да се реши меѓу политичките партии повторно се соочува со одложување, па затоа конечно се најде моделот на избор на генерален секретар на ДИК преку јавен повик без номинирање од политичарите, а одлуката ќе ја донесе самиот орган. ДИК соопшти дека

Read More