Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "изговор"

По насилните настани во Собранието се огласи и официјална Тирана. Министерката за одбрана на Албанија, Мими Кодели вели дека Албанците никогаш не биле, ниту ќе бидат пречка за развојот на Македонија, напротив тие силно се борат за што подемократска Македонија. “Оваа блокада, како што разбирам, ќе

Read More