Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "„изеде бурек“"

Уредникот на Сител, Драган Павловиќ Латас синоќа во емисијата на Јанко, „Јади бурек“ изнесе тешки обвинувања за познати новинарски имиња. Латас во обид да ги одбрани изнесените наоди од истрагата на СЈО, почна да ги напаѓа своите колеги. Тој ја нападна Јадранка Костова, Саше Димовски,

Read More