Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "iPhone se"

Додека сите од Apple ги очекуваат новите моќни iPhone 8 модели, компанијата ќе направи мало изненадување со повторното лансирање на смартфон со големина на екранот од 4 инчи. Од Кина се појавија првите детали за iPhone SE 2017 кој ќе има HD резолуција, а можеби

Read More

Xiaomi планира исто така да го нападне Apple со мини верзија на Xiaomi Mi 5 која ќе има големина на екранот до 4.3 инчи, но со многу моќен сетап составен од осум-јадрен Snapdragon 820 процесор, 3 GB RAM, 32 GB меморија која може да се

Read More

  Млад дечко сакал да си купи IPhone за малку пари. Полакомувајки се да го купи новиот модел на IPhone se кој го нашол на оглас на интернет со цена 230 долари од шверцер кој го донел во земјата. Но, наместо телефон добил кутија во која

Read More