Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "iPhone 8"

Со најновиот модел iPhone 8 годинава, Apple значително ја подигнува просечната цена на своите смартфони. Со осмицата Apple сака да направи пресврт годинава, со тоа што додава спектакуларна функција за проширена реалност (AR), по повод 10 годишниот јубилеј од првиот презентиран iPhone во модерното време. Цената

Read More

Чудно е малку што уште сега излегуваат шпекулации за iPhone 8. Со концептното видео Џермејн Смит се обидува прецизно да ги прогнозира дизајнот, перформансите и камерата. Ако е така како што претскажува, значи дека телефонот ќе биде подобар во секој поглед. Џермејн навистина се потрудил со

Read More