Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "ios 10"

Штотуку лансираната надградба за iOS 10 не тргна како што треба вчера попладнето. Многу корисници на социјалните мрежи се жалат дека не можат да да извршат надградба со нивните iPhone и iPad уреди, поради проблеми со инсталирањето. За некои процесот завршува така што уредот бара да

Read More

Главен новитет на годинешната Apple WWDC 2016 конференција е секако новата верзија на оперативниот систем iOS 10 (X) кој од старт ќе понуди неколку атрактивни промени во гласовниот асистент Siri, 3D Force Touch интерфејсот и заклучениот екран со Touch ID новитети. Како прво штом го кренете

Read More