Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "Instagram" (Page 9)

Под мотото ,,Скопје- мојот град” во склоп на фестивалот ,,Скопје креатива 2015” ќе се одржи првиот инстаграм натпревар посветен на главниот град ,,#SKK15.” Целта на овој натпревар е што помасовно споделување на креативни и инспиративни фотографии од Скопје. Сите заинтересирани можат да учествуваат со следење

Read More