Thursday, Jun 24, 2021
HomePosts Tagged "инфаркт"

Екс директорот на Бирото за јавна безбедност (БЈБ), Митко Чавков, вчера бил примен на Клиниката за кардиологија каде што лекарите констатирале инфаркт, јавува „МКД“. По извршена интервенција на негово барање Чавков ја напуштил клиниката по неколку часа, потврдија од скопската Клиника за кардиологија. Лекарите констатирале акутен

Read More

Повторно се одложи рочиштето на судскиот совет по предметот на бившиот судија на Апелација Јордан Mитриновски поради неговата сериозно влошена здравствена состојба, за која неговите правни застапници ги известија членовите на Судскиот совет, јавува „Плус инфо“. Митриновски пред неколку дена доживеал срцев удар и поради тоа

Read More