Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "Independent"

Британскиот весник Independent ќе исчезне од киосците следниот месец, откако неговиот руски сопственик рече дека весникот, кој е стар 29 години, ќе се објавува само на интернет, што е досега најочигледен знак за притисокот на кој е изложена новинската индустрија. Весникот, кој е формиран од група

Read More