Tuesday, Jun 6, 2023
HomePosts Tagged "илустрации"

Овој неверојатен уметник преку низа илустрирани фотографии ни го претставува хоророт кој кружи околу нашето општество денеска. Неговото има е Игор Морски,а неговите дела го провоцираат умот да размислува за работи кои секојдневно ги правиме, но не им обнуваме внимание. Фотографиите се отворени за индивидуална интерпретација, но

Read More

Англискиот ЦГ тим направи видео илустрации во ''форма'' на минијатурен свет. Погледнете ја магијата на 17мини-светот. <iframe src="https://player.vimeo.com/video/88889041" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <iframe src="https://player.vimeo.com/video/88889044" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <iframe src="https://player.vimeo.com/video/88889040" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Read More