Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "Идентифукуван убиец"

Мажот осомничен дека со снајпер усмртил пет полицајци во Далас, а подоцна беше и тој убиен од страна на полицијата, е идентификуван како 25-годишен Афроамериканец Мајк Џонсон. Медиумите пренесуваат дека тој бил член на резервниот состав на американската војска. Нападот се случил на само неколку

Read More