Saturday, Jul 13, 2024
HomePosts Tagged "Huawei P9"

Huawei преку директорот Јанмин Ван го упати првиот удар врз Apple и нивната одлука да применат двојна камера кај новиот премиум смартфон iPhone 7 Plus. Тој објави на Facebook „провокација“ дека Huawei P9 со двојната Leica камера со два сензора од 16 мегапиксели е првиот

Read More

Во одлична атмосфера во хотел Русија во присуство на бројни гости и претставници на Huawei, беше промовиран новиот и долгоочекуван Huawei P9. Ова е првиот паметен телефон кој соработува со светскиот култен бренд Leica. P9 има двојна камера со што фотографирањето кај паметните телефони од сега

Read More

Huawei P9 и Huawei P9 Plus вчера беа официјално претставени во Лондон, од каде известуваше telefoni.mk. Третата најголема мобилна компанија на светот, кинескиот Huawei, ги презентираше своите најмоќни мобилни уреди во 2016 година. Овие два ѕвера им ќе конкурираат на најдобрите смартфони на пазарот моментално

Read More