Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "хрватско"

Шешељ повторно ја запали шаховницата. Околу 300 поддржувачи на Српската радикална партија протестирале синоќа пред хрватската амбасада во Белград поради годишнината на Олуја, а Војислав Шешељ го запалил хрватското знаме. Лидерот на српските радикали порачал дека веќе 20 години со Србија владеат „ненародни режими“ кои,

Read More

Редовен цивилен лет го исплаши НАТО. Два борбени авиони на Хрватското воено воздухопловство и противвоздушна одбрана МИГ 21 по команда на НАТО пресретнале цивилен авион кој влегол во хрватскиот воздушен простор. Станува збор за патнички авион кој летал од Франкфурт и не се јавувал на

Read More