Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "Хотел Мериот"

Секој што практикува здрав и активен начин на живот, при само еден поглед може да процени што значи квалитетно опремен и уреден спа и фитнес центар. Новоотворениот центар од овој тип во склоп на Скопје Мериот ги нуди највисоките стандарди во содржините на фитнес вежбањето

Read More

Без разлика дали планирате деловен ручек, романтична вечера или само пијалак со пријателите после напорниот ден, во планот за посета нека ви биде ресторанот Дистрикт. Овој новоотворен ресторан се наоѓа во центарот на Скопје, на самиот плоштад, во склоп на хотелот Мериот. Уникатно дизајниран, уреден во

Read More

Денови на шведската кујна се организираат во Дистрикт ресторанот на Мериот Хотел Скопје од 9 до 19 јуни под мотото „Taste SweDish“. Во текот на овие десет дена посветени на гастрономијата и несекојдневните специјалитети, Скопјани ќе имаат можност да ги вкусат шведските традиционални оброци приготвени

Read More