Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "хостел"

Во Австралија 29-годишен Французин прободел жена од британско потекло и ранил двајца во хотел во малиот град Таунсвил. Полицијата потврди дека мажот викал „Алах е голем!“ за време на нападот, соопштија локалните медиуми. Напаѓачот бил во Австралија со важечка туристичка виза и немал никакви познати врски

Read More