Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "хороскопски"

Овен 1. Вашето мото треба да биде – Веднаш, сега, веднаш! Вие сте ненадејни и нетрпеливи. 2. Ако не е идејата на Овнот, Овнот не се заморува со неа. 3. Може да бидете исклучително незрели. Бик 1. Вие сте посесивни и материјалисти, па не знаете да споделувате. 2. Болно сте тврдоглави. 3.

Read More

Кога станува збор за љубовта и емоциите, најпрво ви текнува на емотивните Ракови, а на крај на оваа листа, по некое непишано правило, секогаш се наоѓаат егоцентричните Лавови. Но, реалноста е малку поразлична. Листата на петте најлесно заљубливи хороскопски знаци е следнава. Стрелец Можеби се спонтани

Read More

Секој од нас има едноставни таленти кои не прават посебни. За потполно да се развиеме најпрвин треба да ги откриеме. Астрологијата ни помага во тоа. Хороскопот е поврзан и со работите за кои сме таентирани. Овен Талент: Храбри сте и сакате предизвици и авантури. Вашите пионерски способности

Read More