Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "хит дестинација"

Покрај Преспанското езеро никна новата плажа кај селцето Стење која е една од најмодерните во Македонија со голема песочна површина, лежалки, кафе бар, содржини за спорт и рекреација и што е најважно чисто и мирно езеро со пријатна вода. Плажата кај Стење беше финиширана минатата

Read More