Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "хибрид"

Летечкиот автомобил Aeromobil е се поблиску до реалноста со најавите дека наскоро ќе влезе во поголемо производство и до 2020-та ќе ги добие првите комерцијални модели за широка потрошувачка, иако претпоставуваме дека ќе има огромна цена, па ќе може да си го дозволат само побогатите. Aeromobil

Read More

Ј.П. Паркинзи на општина Центар во текот на 2016 година ќе им овозможи низа поволности на сопствениците на хибридни возила во македонската метропола. Оние лица што имаат електрично или хибридно возило ќе можат бесплатно да се паркираат на сите отворени јавни паркиралишта со кои стопанисува

Read More