Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "хејтери"

Водителката Јелена Спенџарска од утринската контактна емисија на Канал 5 беше суспендирана откако на гледач во емисијата му рече веќе да не се јавува и да шири негативна енергија. Таа во статус на Фејбук објави долг текст во кој ја кажува својата страна на приказната,

Read More