Sunday, Jan 29, 2023
HomePosts Tagged "губење на вишок килограми"

Бројни стручни лица во областа на здравјето и нутриционизмот сметаат дека тајната на успехот во слабеењето е во малите нешта- ситници со помош на кои со текот на времето се усвојуваат здрави навики, а истовремено да не се создаваат фрустрации поради преголемите откажувања во исхраната.

Read More