Saturday, Mar 25, 2023
HomePosts Tagged "гордост"

Малата но, горда исландска нација со воодушевување и голема почест ги пречека назад фудбалерите кои беа апсолутен хит и најголемо изненадување на Европското фудбалско првенство во Франција. Десетина илјади луѓе со громогласни аплаузи и скандирања ги поздравија фудбалските херои кои пред само три недели и речиси

Read More

Џесика Алба во најновото интервју за Allure магазинот ја даде можеби најконтрадикторната изјава дека не прифаќа улоги во Холивуд каде жените се прикажани како неспособни (што навистина е случај и сме против), потоа во улоги каде се користи само нејзиниот физички изглед и мора да

Read More