Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "GoPro"

Оваа секси девојка имаше одлична идеја (за машките), гимнастика со познатиот “GoPro“ на главата. Погледот и ефектот се навистина исклучителни и ќе ве остават без зборови како и 3,5 милиони кои го прегледале видеото.  

Read More

LG ќе ја проширува Friends програмата на додатоци за LG G5 со нова акциона Action CAM LTE камера која ќе може да снима со 4K HD резолуција, а видеата ќе може директно да ги стримате во живо на YouTube. LG Action CAM LTE располага со 12.3

Read More

Прогнозите за приходот, намалувањето на вработените и разочарувачката продажба на камерите за време на празниците се причина за пад на акциите на познатиот производител на камери GoPro. BBC пишува дека предвидениот приход од 435 милиони долари за четвртиот квартал на годината е нималку близу

Read More

GoPro ја претстави новата акциона камера HERO+ LCD која има далеку пониска цена од претходните модели кои се продаваат за 400 или 500 долари, а е малку поскапа од најосновната камера HERO но, затоа пак нуди тач дисплеј и снимање на Full HD видеа со

Read More