Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "глума"

Алтернативниот театар Чекори кој својот жар и со генијалните изведби ја освоија публиката, го проширува својот актерски тим. Театар „Чекори“, од 5.04.2017 до 5.05 2017 ќе врши уписи на нови членови. Се работи, пред се за уписи за актери - аматери, почетници или со искуство.

Read More