Tuesday, Sep 28, 2021
HomePosts Tagged "Galaxy S8 Plus"

Samsung Galaxy S8 Plus со 6 GB RAM меморија нема да биде достапен на европскиот пазар, туку само во Кина. Овој факт нема да ви пречи затоа што за помоќниот модел со 6 GB RAM меморија ќе треба да се платат 1030 долари. S8 Plus ќе

Read More

Најпознатиот ликстер Еван Блас на Твитер откри две нови протечени слики од Galaxy S8 и Galaxy S8 Plus кои наскоро ќе бидат и официјално промовирани на 29 март. Многу поважно од тоа што се открива дека моделите ќе имаа три бои на маската црна, сива

Read More