Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "Foxconn"

Од Кина пристигнува првото видео на кое се прикажани два прототипа на iPhone 7 и за неколку секунди се гледаат неколку детали во дизајнот на смартфонот. Најпрво се утврдува дека нема да биде присутен 3.5 милиметарскиот аудио влез, го гледаме изгравираното Apple лого и ги

Read More

Тим Кук кон крајот на овој месец ќе отпатува во Кина каде ќе се сретне со повеќе владини службеници со цел да ги подобри условите во кои работи Apple, а тие не се баш најдобри во последниот период. Една од опциите за блефирање е секако најавата

Read More