Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "феминистка"

Актерката и манекенка Емили Ратајковски продолжува да ги полни насловните страници, овој пат на магазинот Harper`s Bazaar каде разговараше со уште една феминистка, авторката Наоми Волф. Позирајќи гола на коњ, Емили објаснува дека денес секоја жена има обврска да биде феминистка. Покажувајќи го нејзиното тело испраќа порака

Read More