Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "египетска"

Египетската државна телевизија суспендираше осум свои водителки, а причината за тоа е телесната тежина. На водителките им било соопштено дека мора да бидат на диета, јави BBC. Египетската радиотелевизија им даде рок на водителките еден месец да ослабат пред да можат да се појават пред

Read More

Египетската војска ги објави првите фотографии од урнатините на срушениот египетски авион. Тие на своите Фејсбук страници ги испратија поединечно сликите каде што можете да ги видите личните работи на исчезнатите патници. Сеуште се пребарува црната кутија. Француската агенција за безбедност на воздушната пловидба денеска соопшти

Read More