Sunday, Aug 1, 2021
HomePosts Tagged "еднооки"

Еден од креаторите на „Еднооки“, Борис Дамовски, инспирацијата за својот хумор очигледно ја наоѓа во настаните кои можеа да имаат далеку посериозни последици. Имено, во последната епизода на сатиричната анимирана серија, претставен е нападот со јарбол од знаме врз новинарот на Телевизија 24, Христијан Баневски,

Read More