Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "Duo Camera"

Huawei преку директорот Јанмин Ван го упати првиот удар врз Apple и нивната одлука да применат двојна камера кај новиот премиум смартфон iPhone 7 Plus. Тој објави на Facebook „провокација“ дека Huawei P9 со двојната Leica камера со два сензора од 16 мегапиксели е првиот

Read More

Huawei P9 и Huawei P9 Plus вчера беа официјално претставени во Лондон, од каде известуваше telefoni.mk. Третата најголема мобилна компанија на светот, кинескиот Huawei, ги презентираше своите најмоќни мобилни уреди во 2016 година. Овие два ѕвера им ќе конкурираат на најдобрите смартфони на пазарот моментално

Read More