Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "државни универзитети"

Првиот уписен рок за учебната 2015/2016 година на државните факултети за студенти во прва година  започнува неделава. Вкупно 24.952 места се слободни на петте државни универзитети во земјава. Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје - 10.669  слободни места *6.330 за редовни студенти во државна квота *3.164 за редовни со

Read More