Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "дрски"

Анкета на сајтот за патување airfare watchdog покажала дека стјуардесите на американската нискобуџетна авиокомпанија Spirit Airlines се најдрските во светот со најлош однос кон патниците. На второто место се стјуардесите од Air Canada кои се покажани на видео како шутираат багаж на патници и го фрлаат

Read More

Видео кое покажува колку се небезбедни улиците на Рио и колку се искусни крадците од овој град. Не е важно дали жртвата се движи во група на луѓе, оди по улица или седи во автобус, криминалците од Рио се обучени на секој начин да го

Read More