Sunday, Jun 4, 2023
HomePosts Tagged "долари"

Откако „Гугл“ лани ја покрена програмата Андроид секјурити ревардс, подели над 550.000 американски долари на сметки на 82 лица кои успеале да најдат безбедносни пропусти во најраширениот оперативен систем на пазарот. На пример, најуспешниот „ловец на багови‟ успеал да заработи 75.750 долари, бидејќи пронашол 26 безбедносни

Read More

Сони во соработка со WPO секоја година организира натпреварување во кое учествуваат повеќе од 160 земји низ светот. Наградата за првото место изнесува околу 30000 долари. Денес издвојуваме дел од фотографиите кои се навистина неверојатни.

Read More

Без разлика дали планирате банџи скок од некој облакодер или пак скуба низ подводни пештери, љубителите на екстремните и адреналински спортови се спремни да го „истенчат“ својот новчаник. Ова се дел од тие спортови кои помалку или повеќе ќе ви го олеснат новчаникот. Банџи џампинг од

Read More