Thursday, Jun 24, 2021
HomePosts Tagged "Доделување на Еми награди"

Церемонијата на доделувањето на Еми наградите за телевизиска продукција ќе биде одржава вечерва во Лос Анџелес, а меѓу фаворитите е повторно серијата „Game of thrones“ која би можела да ја освои оваа награда по 36 пат по ред. Познатата серија освои 35 Еми награди во

Read More