Friday, May 20, 2022
HomePosts Tagged "диџеј"

Win Music Freedom забавите продолжуваат, овој петок  22ри септември, на Средно Водно ќе настапува светскиот суперстар DJ и продуцент Solomun. Заедно со него ќе настапат и Johannes Brecht и Lehar. Скопската публика веќе еднаш имаше можност токму со Solomun да се журка на Средно Водно каде

Read More

Дејвид Гета полека ја губи довербата од фановите кога се во прашање неговите диџејски способности бидејќи премногу се потпира на продуцираните траки и практично не прави ништо на настапите освен што стиска копчиња без никаква смисла. Тоа одлично е прикажано во ова пародично видео.

Read More

Дејвид Гета, благодарение на Авалон продукција, повторно ќе настапи пред македонската публика која веќе е премногу жедна да оди на журка на диџеј кој е во топ 10 бидејќи одамна не сме имале таква забава. Парти мејкерот Дејвид Гета ќе настапи на 5 јуни на

Read More

Во Би-Би-Си се знаело за сексуалните напади врз тинејџерки и млади жени, што во шеесетите години на 20 век и подоцна, ги извршувале нивните тогаш мошне популарен диск џокеј Џими Савил и познатиот презентерот Стјуарт Хол, но никој не презел ништо да се запре педофилијата

Read More