Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "Џон Сноу"

Враќањето на Џон Сноу од мртвите и не беше големо изненадување во однос на шпекулациите кои претходеа за тоа пред почетокот на сезона 6. Меѓутоа, она што обожавателите никако не можеа да го предвидат беше тоа дали враќањето од мртвите ќе го промени еден од

Read More

Гејминг студиот Infinity Ward го ангажираше актерот Кит Харингтон кој стана планетарна ѕвезда со улогата на Џон Сноу од хит серијата Game of Thrones. Сега Харингтон во играта преку технологија за бележење на движењата и лицето ќе го толкува еден од главните непријателски генерали на

Read More

Актерот Кит Харингтон кој го толкува ликот на Џон Сноу во популарната ТВ серија Игра на тронови ги разочара обожавателките откако ја избричи препознатливата голема брада. На социјалните мрежи има голем број на „депресивни“ реакции бидејќи актерот веќе не е препознатлив и сега личи на детенце.

Read More