Wednesday, Nov 29, 2023
HomePosts Tagged "деликатеси"

Македонците се големи гурмани, но истовремено и големи традиционалисти кога е во прашање храната, па затоа ретко се експериментира со вкусови. Но, таа пречка успешно ја надминува македонскиот белгиец Марк Де Јонг кој со своите вештини прави одличен спој на различни гастрономски финеси. Марк Де Јонг подготви

Read More