Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "дејство"

Новите истражувања покажаа лимоноидите, природните споеви присутни во лимонот, го спречуваат развојот на ракот на градите. Дали сте знаеле дека лимонот треба да се искористи цел? Ништо од него не смее да се фрли. И тоа не само поради здравствени причини, туку и поради неверојатниот вкус. Едноставно

Read More

Сите сакаме да пивнеме по некоја чашка, но некои од нас имаат многу лоши пијанства. Хороскопот открива од кого треба да бегате кога е пијан и со кого да ги плинате пијанствата. Овен Познати се по тоа што се пријателски настроени, па под дејство на алкохол најчесто

Read More