Tuesday, Oct 3, 2023
HomePosts Tagged "Давид Кулен"

Претседателот на Комисијата за европски прашања на Собранието на Република Македонија, пратеникот Артан Груби, и Давид Кулен од Европската комисија, одговорен за подготвување на извештаите за Македонија и за Косово, денеска во Брисел дискутираа за реформската агенда на земјава. Груби, како што соопштија од собраниската комисија,

Read More