Saturday, Mar 25, 2023
HomePosts Tagged "човештво"

Секој ден по социјалните мрежи гледаме позитивни фотографии кои не тераат да заборавина на лошите работи во светот, но дали некогаш сте погледнале фотографија и сте почуствувале грутка во грлото? Овие фотографии не тераат да размислуваме за човештвото и да бидеме благодарни за се’ што  имаме

Read More

Светот секојдневно се менува, развојот на технологијата ни овозможува да правиме работи кои нашите предци не ни можеле да ги замислат, но што ќе се случи во иднина? Дали човекој ќе ја открие тајната на бесмртноста, дали ќе можеме нашата свест да ја пренесеме во машина

Read More