Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "Call of Duty: Infinite Warfare"

Гејминг студиот Infinity Ward го ангажираше актерот Кит Харингтон кој стана планетарна ѕвезда со улогата на Џон Сноу од хит серијата Game of Thrones. Сега Харингтон во играта преку технологија за бележење на движењата и лицето ќе го толкува еден од главните непријателски генерали на

Read More

За време на најголемиот гејминг саем Е3 во Лас Вегас студиото Infinity Ward го објави првото видео од гејмплејот на новата шутерска игра Call of Duty: Infinite Warfare кој е досега најнапреден и изгледа како да се наоѓате во некој sci-fi филм управувајќи со вселенски

Read More