Wednesday, Mar 29, 2023
HomePosts Tagged "буџет 2017"

Министерот Миновски се „фатил како слеп за буџет“. Шегата настрана министерот за финансии најави дека во понеделник ќе биде доставен предлог буџетот за 2017-та до Владата на Република Македонија со што и официјално ќе започне процедурата за негово изгласување. Опозицијата сосема разбирливо негодува бидејќи преостанатото

Read More