Friday, May 24, 2024
HomePosts Tagged "браво"

Македонскиот тим успеа да го освои првото место на глобалниот натпревар НАСА спеј ап челинџ. Според резултатите нашиот тим со 48.195 гласови убедливо водеше пред останатите тимови. Сега на ред е официјална верификација на резултатите од НАСА. Откако и официјално ќе се потврди, тројцата средношколци Филип

Read More