Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "брада"

Актерот Кит Харингтон кој го толкува ликот на Џон Сноу во популарната ТВ серија Игра на тронови ги разочара обожавателките откако ја избричи препознатливата голема брада. На социјалните мрежи има голем број на „депресивни“ реакции бидејќи актерот веќе не е препознатлив и сега личи на детенце.

Read More