Monday, Oct 2, 2023
HomePosts Tagged "Бонум"

Свеж капитал и нов инвеститор со нови амбиции, нови планови, нови развојни капацитети и поголем број вработувања во компанијата Бонум, најави денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски. Никола Груевски, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ преку својот профил на Фејсбук најави две нови инвестиции. Холандска компанија ќе внесе свеж

Read More