Monday, Aug 2, 2021
HomePosts Tagged "близначки"

Вообичаено за близнаците важи дека се тесно поврзани меѓу себе и нивната љубов е неизмерна, но тоа не важело за две скопјанки. Околу 13.30 часот во Скопје во стан на улица Водњанска дошло до расправија помеѓу сестрите-близначки, М.П и П.М, при што со кујнски ножеви

Read More