Tuesday, Jun 15, 2021
HomePosts Tagged "BlackBerry"

Facebook ќе престане со поддршка за својата апликација за BlackBerry после 31 август. Комапнијата вели дека сепак не е се изгубено и дека корисниците ќе може да пристапат на Facebook преку веб прелистувачите. „Дадовме се од себе за да ги промениме работите со Facebook, но овој

Read More

Samsung Mobile сакаше да ја зголеми атрактивноста на новите Galaxy Note 5 и Galaxy S6 Edge + со QWERTY тастатурата која е изработена во стилот на BlackBerry, но првите примероци покажуваат дека додатокот воопшто не функционира и физичките копчиња имаат многу лош сензитет. QWERTY тастатурата воопшто

Read More

BlackBerry ги бележи најслабите резултати во историјата со пазарно учество од само 0.3 проценти што неизбежно ќе доведе до повторно отпуштање на голем дел од вработените, а точниот број не е откриен. „Како што BlackBerry продолжува во новата фаза на трансформација мора да го задржиме фокусот

Read More