Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "Бјорк"

Исландската уметничка Бјорк го објави првиот музички албум-перформанс во виртуелна реалност на системот „Vive“, па така и понуди на публиката единствено доживување во рамките на својата 18-месечна светска турнеја „Бјорк Дигитал“. Турнејата ја започна минатиот викенд на фестивалот „Вивид“ во Сиднеј, а ова ексклузивно случување

Read More